Saturday, September 27, 2014

1st Give Away by Cantik Sihat Semulajadi


*klik banner untuk join

Assalamualaikum & hello there, 

Jom join giveaway cantik sihat ni, manalah tahu ada rezeki menang product supplement kan.

Syarat-syarat:

1. Follow atau senaraikan blog Cantik Sihat Semulajadi di dalam bloglist anda (dan Umi akan senaraikan blog anda juga nanti!)

2. Buat satu entry yang bertajuk " 1st Give Away by Cantik Sihat Semulajadi " dan paste kan banner kat atas ni dalam entry anda tu

3. Last sekali, jangan lupa tinggalkan link entry korang dekat ruangan komen ni.

Pemenang dipilih berdasarkan kaedah random, jadi jemput kawan-kawan seluruh kulawangsa untuk join ye

Hadiah-hadiahnya untuk 3 orang peserta; no. 3 - topup RM 10, no. 2 - topup RM 30 & no. 1 - produk suplemen bernilai hampir RM 150.00

[-.-] - giveaway di petang hari

2 comments:

  1. semuanya pasal giveaway je ke? haha. good luck ^^,

    ReplyDelete