Saturday, July 19, 2014

Giveaway Puasa RM50 by SueAKGoGeous

Assalamualaikum & hello there, 

Dengan lafaz bismillah saya ingin membuat Giveaway pertama saya sempena Ramadhan 1435H yang bakal tiba..


Cara menyertai GA ini amat mudah. Do 6 easy and simple steps such below:

  1. Follow blog saya,
  2. Follow Google+ saya,
  3. Buat new entry bertajuk Giveaway Puasa RM50 by SueAKGoGeous,
  4. Copy banner di atas dan masukkan dlm entry anda dan backlink kan ke page ini,
  5. Sertakan the best of pengalaman puasa di bulan Ramadhan anda dlm entry anda, dan
  6. Publishkan dan copy URL ke ruangan komen di bawah.
Pemilihan pemenang akan diadili sepenuhnya oleh saya dengan menilai penulisan anda.. Hadiah empat orang pemenang bertuah adalah seperti berikut:

Seorang Pemenang utama = Cash RM20
Tiga Pemenang saguhati = Cash RM10

Tarikh-tarikh penting:

Tarikh mula4 Jun 2014
Tarikh tamat23 Julai 2014
Tarikh keputusan: InsyaAllah 25 Julai 2014

---------------------------- Pengalaman puasa di bulan Ramadhan ------------------------

Suasana berpuasa time belajar diploma tahun 2008 hingga 2011 memang sangat seronok sebab kali pertama puasa tanpa bersahur & berbuka dengan family. Siapa tak sedih berbuka dengan menu meggi murtabak saja, kalu kat rumah mesti penuh satu meja dengan makanan tapii itu kenangan sangat ohsem bersahur dengan kawan-kawan. Saat paling hapening time pergi bazaar ramadhan cari makanan, bazaar tu kami yang punya siap buat Jalan-Jalan Cari Makanan Berbuka. Nasib baik makanan di Kelantan murah-murah & sedap. Kini semua tu dah berlalu, aduh rindunya. Peace! 

*apa lagi cepat-cepat submit entry ye

[=.=] - dah nak raya la 

1 comment: