Sunday, February 16, 2014

Segmen : Paly ajak korang baca entri ini !


UPDATE : GIVEAWAY TELAH TAMAT
Sempat lagi nak penuhkan ruang komen.


Syarat2 :

1. Buat satu entri bertajuk "Segmen : Paly ajak korang baca entri ini !"
2. Amik gambar atas, letak dalam entri dan backlink ke entri segmen ni.
3. Siapa rajin, bleh baca entri SINI, tekan button G+ dalam entri tu, hehe.
4. Publish dan tinggalkan link korang kat bawah.

Tamat segmen membaca ni - 11:59 malam @ 18hb Feb 2014

[=.=]!! ~ MENGANTOK

3 comments:

  1. datang singgah dari segmen yang sama.
    wish you all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-paly-ajak-korang-baca-entri-ini.html

    ReplyDelete
  2. halo2.. tahniah :)

    http://www.paly.my/2014/02/mereka-berlima-yang-bertuah.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum w.b.t.. Datang jalan kaki, bersenam di pagi hari melalui Segmen: Paly cari Bloglist Mac 2014

    http://www.erazfadli.com/2014/02/segmen-paly-cari-bloglist-mac-2014.html

    ReplyDelete